Acest site web utilizează cookies pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea pentru dumneavoastră.        Sunt de acord!   Informaţii suplimentare
Cadou fainCadou fain


     Activitatea firmei este suspendată temporar. Ne cerem scuze!


InspiraţieBineînțeles, esențial în alegerea unui cadou este să cunoaștem cât mai bine persoana căreia îi este destinat. De multe ori însă, chiar dacă știm persoana, nu avem informații detaliate despre ce i-ar plăcea să aibă și despre ce are deja. Așa că ne-ar tenta un cadou care să fie unicat, pentru a evita riscul duplicatelor, sau un cadou năstrușnic, ceva ce nu prea vedem prin vitrine sau magazinele online… În lumea frenetică în care trăim, când cumpărăturile ne sunt la un click distanță aproape tot timpul, este tot mai dificil să găsim cadouri care să fie apreciate.

De aceea ne-am străduit să aducem în acest boutique online produse pe care nu le-am văzut în alte magazine din România (sau pe care le-am găsit rar și la prețuri mari) și care ni se par idei interesante de cadouri, pentru adulți și copii. Obiecte utile și frumoase, mai ales pentru momente de relaxare, cum sunt cutiuțe muzicale gravate, penare deosebite pentru creioane sau carioci, organizatoare de bijuterii în formă de carte, ornamente pentru ghivecele cu plante, curele, etc.

Cadouri garantat unice, cu care nu puteți da greș, sunt cele realizate manual! Avem bijuterii – cercei și coliere – lucrate manual cu pietre semiprețioase și componente de calitate și ornamente de brad croșetate.

În continuare sunt câteva informații despre agate și sticla de Murano, pe care se bazează multe din bijuteriile hand-made din oferta noastră.

Agatele

Agatele sunt pietre semiprețioase cu aspect fin, uneori lucios transparent alteori mat intens, acoperind o variată gamă de culori în nuanțe de alb, galben, roz, mov, roșu, maro, gri, verde, turcoaz, albastru, negru precum și combinații ale acestora. Încă din cele mai îndepărtate timpuri se spunea că unele agate ar avea proprietăți cu efecte în plan psihologic, energetic și al sănătății. Proprietățile agatelor în funcție de culori ar fi:
 • Alb – încredere în sine, dragoste, speranță
 • Galben – stare de spirit mai bună
 • Roz – reducerea stresului și fericire interioară
 • Mov – comunicare, echilibru
 • Roșu – liniște, calm, reduce emoțiilor negative
 • Maro – depășirea obstacolelor, noroc financiar, echilibrarea emoțiilor, stimularea inteligenței
 • Gri – activități intelectuale, stabilitate emoțională
 • Verde – încurajează spiritul dreptății, al generozității
 • Albastru – dezvoltă calmul si pacea interioară, favorizează inspirația
 • Negru – prosperitate, curaj, încredere, dinamism
 • Turcoaz – dezvoltă intuiția, percepția, abilitatea de exprimare

Dincolo de legendele despre potențiale efecte benefice asupra psihicului, emoțiilor și sănătății, agatele rămân în esență niște frumoase pietre semiprețioase care inspiră creatorii de bijuterii și îi bucură pe cei care le poartă.


Sticla de Murano - de la întâmplare la fascinație


La fel ca multe alte invenții ale omenirii sticla a fost descoperită din întâmplare prin expunerea nisipului la temperatură ridicată și foc. Sticla de Murano, făurită încă din secolul al XIV de artizani pricepuți, locuitori ai insulei venețiene al cărei nume îl poartă, a făcut din această descoperire o tradiție care nu a încetat niciodată să fascineze privirile iubitorilor de frumos. Bijuteriile realizate din sticlă de Murano sunt rafinate, mereu moderne și admirate în întreaga lume.

Despre noi

Ne dorim în primul rând să creăm un colț plăcut de internet, să vă oferim o experiență tip ”boutique” și nu una de supermarket online. Să vă relaxați, să vă odihniți ochii și simțurile, să vă gândiți la cei dragi și la diferitele ocazii plăcute din viață când dăruiți cu bucurie.
   

Contact

IMAGINEVO SRL
CIF: 39900725
Adresa: Drumul Cooperativei nr.78-82, lot 4/3 (corp C1), ap.13, cam.1, sector 5 București
Telefon: Activitate suspendată.
E-mail: contact@cadoufain.ro
Program: Activitate suspendată.
Nr. Reg.Com.: J40/13545/2018
 

Puteți plăti online
în siguranță prin


Comodo SSL

© 2020 Imaginevo SRL. Toate drepturile rezervate. All rights reserved.